Новини

Українські діджеї записали мікси для зустрічей із друзями після довгої розлуки

СЛУХ
ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Українські діджеї Seba Korecky, Bogdan Zaiets та SEMPAI записали спеціальні мікси в рамках проєкту «Разом, а як іще?!» від Jameson спільно з DTF Magazine. Вони відібрали музику в чотирьох напрямках: дискофанк, давнтемпо, чилаут та хіп-хоп.

Мета проєкту — створити атмосферу для рідких зустрічей між близькими людьми, яких розділила війна.

«Уже півтора роки життя багатьох українців розділене з їхніми близькими — зміна країни, переїзд у безпечніше місто, постійні відрядження чи волонтерські виїзди. Разом із Jameson ми вирішили допомогти створити атмосферу для тих рідких зустрічей, які трапляються тепер», — зазначають організатори проєкту DTF Magazine та Jameson

Щоб задати особливий настрій таким побаченням, Seba Korecky, Bogdan Zaiets та SEMPAI відібрали треки, які обʼєднали в три повноцінних історії.

Seba Korecky — Дискофанк

Співзасновник і резидент дому VERTUHA (Closer residents), композитор, музичний продюсер

«“Make love and listen to the music” (“Твори любов і слухай музику” — ред.) — цими рядками починається мій запис. Музика — це безумовна любов, вона лікує та є силою, що об’єднує нас. Цим міксом я хотів передати любов і магічний момент єдності на танцмайданчику, який відбувається на наших вечірках VERTUHA, коли музика заряджає вас позитивною енергією»

Bogdan Zaiets — Чилаут & давнтемпо

Саундпродюсер і діджей, резидент і учасник проєкту Gasoline Radio

«У цьому міксі зібрано вершки моїх знахідок музики, яку я називаю інтелігентною. Це томлива і спокійна музика, яку завжди приємно поставити ввечері, на домашніх посиденьках із друзями, удвох чи в дорозі. Жанрово я можу описати мікс такими тегами: Trip-Hop, Ambient, Chillout, Jazz, Hip-Hop, Downtempo, Electronica»

SEMPAI — Хіп-хоп

Ідейний засновник формації ALLOSYRUP, діджей та амбасадор київського хіп-хопу

«За цей час я встиг відіграти на кількох благодійних вечірках, тож у цьому міксі зібрав улюблені бенгери, під які ми всі качали разом на танцмайданчиках»

Jameson та DTF Magazine також разом підготували підбірку з десяти фільмів для спільного перегляду і рецепти коктейлів. А ще ви можете виграти спеціальний сет від Jameson. Заповнюйте анкету до 12 листопада включно на сторінці проєкту.

Jameson та DTF Magazine також разом підготували підбірку з десяти фільмів для спільного перегляду і рецепти коктейлів. А ще ви можете виграти спеціальний сет від Jameson. Заповнюйте анкету до 12 листопада включно на сторінці проєкту.