Новини

Це перші учасники фестивалю СПАЛАХ. Нова партія квитків вже у продажу

СЛУХ

24 серпня для вас зіграють «Вагоновожатые», Лилу45, Cape Cod, Люсі, Zbaraski та інші. Ми оголосили лайнап фестивалю СПАЛАХ.

Фестиваль нової української культури СПАЛАХ від медіа СЛУХ відбудеться у День Незалежності. На двох сценах виступлять актуальні українські виконавці. Крім музичної частини, будуть маркети українських брендів одягу, виставки стрит-арт-художників та інші культурні активності.
Першу партію квитків за спеціальною ціною розібрали ще до оголошення учасників фестивалю. Наразі квитки на СПАЛАХ можна придбати на concert.ua за 499 грн.

Учасники фестивалю — це досвід та молодість, нові імена та вже знайомі артисти, концертна сила, камерніcть та музика на будь-який смак. Серед них:
«Вагоновожатые» — колектив досвідчених музикантів цього року випустив свій перший україномовний альбом. За концертною міццю Антон Слєпаков і компанія дадуть фору будь-яким гуртам.
Люсі — проєкт співачки Христини Варламової, чий дебютний альбом ми назвали найкращим українським альбомом 2020 року. Це буде особливий виступ: вперше Люсі зіграє живий концерт із музикантами Hyphen Dash.
Cape Cod — псевдонім електронного музиканта й продюсера Максима Сікаленка. Він записувався з Джамалою, а його пісня стала саундтреком серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210». Нещодавно проєкт повернувся з першою за 2 роки піснею та новим вокалістом.
Лилу45 — одне з головних відкриттів року на українській сцені. Вже з третьою піснею «Восемь» співачка потрапила у світовий топ Shazam, а її неординарний вокал і поезія захоплюють. Це буде дебютний виступ Лилу45.
Zbaraski — саундпродюсер і виконавець зі Львова подружив вінтажний ритм-енд-блюз, соул і хіп-хоп з українськими текстами так, як ніхто інший до нього.
Komissiya — гурт-хамелеон встиг пограти інді-рок, альтернативу, панк-рок і фанк. Його остання пісня — легка літня босанова.
Lucas Bird — київський колектив, який своєю ніжною та світлою музикою здатен поцілити у серденько. Те, що треба слухати на березі Дніпра влітку.
Sera Sheer — одне з відкриттів 2020 року. Олександра Щербакова працює артдиректоркою в агенції Banda, створює суміш тріп-хопу, інді-попу і фольку з абстрактними текстами та референсами до Фіони Еппл і Кейт Буш
Moove — це проєкт музиканта-самоучки Артема Басова. Колись він просто надіслав нам послухати свій дебютний мініальбом, а ми одразу записали його до відкриттів 2021 року. У музиці поєднує найкраще від своїх улюблених виконавців: UNKLE, Джиммі Гендрікса, Massive Attack, Burial та інших.
Незабаром ми анонсуємо інших учасників фестивалю, а ціна на квиток зросте. Додавайтесь у подію на Facebook, щоб не пропустити новини.