Новини

Експериментуй: Іван Дорн — обличчя нових кросівок Puma в Україні. Дивіться відео

СЛУХ
ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Мода і музика давно крокують поруч. Одні виконавці підхоплюють тренди та несуть їх у маси, інші їх створюють, а хтось надихається модою у своїй творчості.

Буває і навпаки — поштовхом для створення нової колекції стає музика. Так сталося з кросівками Mirage Tech від Puma, які беруть натхнення з техно, діджейської культури та візуальної естетики електронної музики загалом.

puma_02puma_01puma_04
Електронна сцена завжди була про пошук нових ритмів і форм, свободу самовираження. І неважливо, де та як це відбувалося: у студії чи на андеграундних рейвах, на сцені фестивалів або на вечірках у покинутих ангарах.

Puma досліджує теми енергії та свободи творчості за допомогою нових кросівок, і тому обличчям Mirage Tech в Україні став постійний експериментатор Іван Дорн. У ролику, що презентує нові кросівки, він зіграв футуристичного героя, що опинився в лабораторії. Тут кросівками та героєм керує таємничий електронний експериментатор за допомогою звуку. Звільняючись від нього, Іван Дорн вирушає в самостійну подорож.
Режисер: SEN (креативний продакшн Seek.studio)
Оператор: Микита Кузьменко
Хореографиня: Марина Кущова (Apache Crew)
Візуальні ефекти: Євген Лех та Євген Пилінський (massa+)
Коли йдеться про енергію та свободу творчості, перша людина, яка спадає на думку, — Іван Дорн. Він новатор, який стирає грані між музикою та стилем, між сучасним та майбутнім. Дослідник, який завжди винаходить щось абсолютно своє. Саме таким ми бачили обличчя Mirage Tech.
— розповідають представники PUMA в Україні
Кросівки Mirage Tech з 31 березня вийдуть у продаж на сайті ua.puma.com та з 10 квітня у фірмових магазинах PUMA.